Våra tjänster

Solotec installerar, konstruerar och programmera maskiner och utrustning inom el, mekanik och pneumatik.

Installation

Solotec installerar maskiner och utrustning inom el, mekanik och pneumatik. Vi installerar allt från hela fabriker med grova matningar från ställverk till den lilla tunna kabeln från ringklockan. Vi har en hög kompetens vad det gäller materialhanteringsanläggningar, där vi installerar både elektriskt och mekaniskt. Vi installerar även till livsmedelsindustrin, har stor erfarenhet av hygienregler och vad som gäller där. Vi har även lång erfarenhet av att arbeta med rostfria material.

Konstruktion

Solotec utför projektering och konstruktion inom el, mekanik och pneumatik. Vi använder E-Plan (P8) och CAD för att hantera våra projekt. Solotec är med och förverkligar era idéer och tar lösningen ett steg längre. Vår specialitet är automationsskåp där vi är med och konstruerar samt bygger allt från små enkla lösningar till stora komplexa tillverkningslinjer.

Programmering

Solotec AB har rutin och erfarenhet från programmering av avancerade styrsystem (PLC). Vår gedigna erfarenhet i kombination med vårt kontaktnät (inom programmering av styrsystem) innebär att vi är en trygg leverantör som både kan och vågar ta på sig ett totalansvar. Vi arbetar med flesta förekommande märken på marknaden, men har spetskompetens på Siemens och Mitsubishi.

Solceller och fordonsladdning

Solotec Energiteknik som är vårt systerbolag erbjuder solpaneler för alla ändamål liksom elbilsladdning i både hemmiljö som i industrin. Besök solotecenergi.se för mer information.

Jag vill ha en offert

Är du i behov av hjälp inom el och mekanik. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för offert.