Bronsgatan 3 265 39 Åstorp

Om oss

Vi är Solotec

Solotec är företaget som är under ständig utveckling och expansion. Sedan Solotec bildades 2002 har företag gått från att ha en enda anställd till runt 20-talet medarbetare. Vårt framgångskoncept är att vi under alla år har behållit vår tydliga inriktning: att erbjuda våra kunder totallösningar av mycket hög kvalitet. För att lyckas med detta krävs expertis och erfarenhet, effektivitet och inte minst engagerade medarbetare. Med denna kunskap och kompetens inom företaget kan vi skapa smarta och innovativa lösningar till våra kunder.

Vi har även ett mycket gott samarbete med viktiga aktörer. Ett exempel är Boxon vars serviceavdelning förvärvades av Solotec 2015. År 2018 såldes serviceavdelningen tillbaka till Boxon, och det goda samarbetet fortsätter. En nära relation över tid är det sätt vi önskar att samarbeta med alla våra kunder. 
 
Vi är kreativa
Kom med din idé till oss. Tack vare vår breda kompetens kan vi inte bara förverkliga idéer, utan även presentera innovativa lösningar.  

Vi letar kvalitativa lösningar
Vi ställer höga krav på oss själv. Men med vår gedigna erfarenhet vet vi hur vi hittar de bästa lösningarna till dig.

Vi är grymma projektledare
Låt oss vara med från början. Vi tar ansvar för allt från konstruktion till färdig produkt, och för allt från enkla lösningar till komplexa tillverkningslinjer.

Vi följer tidsplanen och håller vårt löfte
Rutin, erfarenhet och ett stabilt kontaktnät med andra proffs är tre komponenter som gör att du kan lita på oss. Vi är din trygga leverantör. 

Morgondagens medarbetare
Vi söker alltid kompetent personal. Är du intresserad av en position hos oss så är du alltid välkommen att skicka in en ansökan till Lars Johansson.

Referenskunder

Boxon
3N Produkter AB
Björnekulla Fruktindustrier / Finax
Boserups Gods AB
Ekeby Rostfria Produktions AB
ESON PAC AB / Märkas
Foodco
Frode Laursen
Jeldwen
Jigraf
LariTryck

Pivac Syd
Beneli

Jinnestål
ÅF Engineering

Reijlers