Elektriker inom industriservice och elautomation till Solotec AB

Vi letar nu efter dig som har gedigen erfarenhet som elektriker inom industriprocesser och automation och som vill bli en del av en verksamhet där arbetsglädje och välmående medarbetare är i fokus. För oss är det en självklarhet att det ska vara kul att gå till jobbet!

Söker omgående elektriker inom industriservice samt elautomation.

Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker med lång erfarenhet av att arbeta inom industri eller service och som är bekant med viss automation så som PLC, HMI och frekvensomvandlare. Det är meriterande att kunna programmera PLC eller HMI men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt i att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad i ditt arbete. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift samt vana av att arbeta i diverse datasystem.

Som person är du positiv, engagerad och med en god känsla för service. Du har lätt för att bygga relationer och samarbeta med andra. Vi värdesätter kunskap och erfarenhet likaväl som inställning och nyfikenhet.

För oss är det viktigt att våra medarbetare är trygga och trivs på arbetsplatsen. Vi arbetar därför aktivt med att säkerställa en arbetsplats där alla våra anställda känner sig sedda och uppskattade, där alla trivs och tillsammans strävar mot gemensamma mål. Det gör vi bland annat genom att regelbundet undersöka vår arbetsmiljö och våra medarbetares välmående. Vi tror på alla människors lika värde och att mångfald skapar framgång.

Vår strävan är att vara det självklara valet för den som vill arbeta inom industrielektronisk, automation och programmering.

Mer om tjänsten

Skallkrav:
B-körkort, Svenska

Specialkrav:
Tjänsten kräver att du har:

– Genomgått en certifierad elektrikerutbildning med godkända betyg
– B-körkort
– Behärskar svenska i tal och i skrift
– Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
– God datavana
– Vana av att tidsredovisa via mobil, surfplatta eller dator
– Kunskap i mätinstrument för drifttagning

Om företaget
Solotec AB grundades 2002 har sedan starten haft en stabil tillväxt. Idag är man ca 30 medarbetare med spetskompetens inom automation med koppling mot Industri och hög teknikutveckling.

Vi är en del av Sparc Group som är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Tillväxten sker utifrån en gemensam drivkraft av ständig framåtrörelse där människans välmående och utveckling sätts i fokus. Visionen är att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen.

Vid intresse, skicka din ansökan till:
Lars Johansson
lars.johansson@solotec.se
0703-544380