Solotec AB söker omgående........

3st Elektriker inom industri och automation.

Det är en självklarhet för oss att det ska vara kul att gå till jobbet!

Solotec AB – Söker omgående 3st!

Elektriker inom industri och automation.

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet som elektriker från industriprocesser, automation, programmering.

Krav är att du har genomgått elektriker utbildning och är certifierad, giltigt B-körkort, behärskar svenska språket i tal flytande och skriftligt, goda kunskaper i engelska språket i tal och skriftligt, datorvana från CRM datasystem, behärskar och har lång erfarenhet från eurotester samt liknande mätinstrument, styr och reglerteknik/ mekatronik.

Utför dina arbetsuppgifter som tilldelas dig noggrant enligt arbetsbeskrivning och leverantörskrav, serviceinriktad mot kunder och även mot dina arbetskollegor. Har lätt för att skapa kontakt och relationer med människor du möter. 

Vi värdesätter självklart kunskap, erfarenhet likväl som inställning och nyfikenhet.

Solotec AB önskar att våra anställda ska känna sig sedda och en arbetsplats där vi alla trivs tillsammans och hjälps åt mot gemensamt mål. Vi jobbar aktivt med vår personal och att de ska trivas hos oss, och det är vi stolta över. Att vara en arbetsgivare som gör sitt yttersta för att alla medarbetare ska trivas är något vi håller högt och hela tiden jobbar med att bli bättre. Solotec strävar efter att vara det självklara valet när man bestämmer sig för att jobba inom industrielektronik , automation, programmering.

Sedan flera år har Solotec arbetat med CHR (Corporate Health Responsibility), där vi mäter våra medarbetares välmående och aktivt arbetar för en trygg och bra arbetsplats. Vår tro är att alla människors lika värde och mångfald skapar framgång.

De tre utlysta tjänsterna som industrielektriker inleds med 6 månaders provanställning och möjlighet till start omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan 14 april -24 som är sista ansökningsdagen för  de utlysta tjänsterna. 

Tycker du att beskrivningen av tjänsten och Solotec AB passar in på dig, ser vi fram emot att läsa din ansökan.
Skicka din ansökan lj@solotec.se och märk i meddelandefältet Industrielektriker.

Har du frågor om tjänsten bifoga dessa med i din jobbansökan.

Det är en självklarhet för oss att det ska vara kul att gå till jobbet!

Solotec AB